2349-1

SMART DONGLE -WLAN HUAWEI SDONGLEA-05 (02312QMV)

HUAWEI
05-07-596
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
115,00 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το Huawei Smart Dongle A-05 WLAN-FE υποστηρίζει την ομαλή ασύρματη επικοινωνία των μετατροπέων. Για να γίνει αυτό, η μονάδα συνδέεται απλά μέσω USB (plug & play) και στη συνέχεια δημιουργεί σύνδεση WLAN ή Ethernet. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δικτυωθούν έως και 10 συσκευές. Η μετάδοση δεδομένων του Huawei Smart Dongle A-05 WLAN-FE πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο 802.11b / g / n με συχνότητα 2,412GHz έως 2,484 GHz. Είναι επίσης δυνατή η επικοινωνία με συστήματα διαχείρισης από τρίτους παρόχους, υπό την προϋπόθεση ότι αντιστοιχούν στο πρωτόκολλο επικοινωνίας του Huawei Smart Dongle.

Η θέση σε λειτουργία της μονάδας WLAN είναι γρήγορη και εύκολη. Η ένδειξη LED δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της μονάδας και βοηθά στην εγκατάσταση. Μόλις συνδεθεί, το dongle είναι σχεδόν αισθητό. Με διαστάσεις 146 x 48 x 33 mm και συνολικό βάρος μόλις 90 g, η τεχνολογία παραμένει στο παρασκήνιο και κάνει τη δουλειά της αξιόπιστα εκεί. Το Smart Dongle A-05 WLAN-FE μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον, χάρη στην κατηγορία προστασίας IP65, μεταξύ άλλων. Τα εύρη ανοχής για θερμοκρασία και υγρασία καθορίζονται από -30 ° C έως + 65 ° C και 5% έως 95%. Η τυπική κατανάλωση ισχύος 2,5 watts είναι λίγο χαμηλότερη από ότι με το dongle 4G. Πριν από την αγορά, πρέπει να ελέγξετε τη συμβατότητα με τον μετατροπέα, το Smart Dongle A-05 WLAN-FE λειτουργεί με πολλά μοντέλα της σειράς SUN2000. Για μέγιστη ασφάλεια, η ασύρματη σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη σύμφωνα με WPA / WPA2 ή TKIP / CCMP / AES.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είδος
Smart dongle

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.