1682-1

ΑΓΚΥΡΙΟ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ FISCHER TERMOFIX 6H-NT 120 100TMX (523201)

09-17-435
Άμεσα διαθέσιμο
36,00 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το αγκύριο μόνωσης termofix 6H-NT είναι ιδανικό για στερέωση σκληρών πλακών μόνωσης έως 280 χιλιοστά σε ξύλο και δομικά υλικά. Το αγκύριο περιλαμβάνει δίσκο στήριξης κατασκευασμένο από πολυαμίδιο και μια πιστοποιημένη βίδα fischer Power-Fast. Το ελάχιστο βάθος αγκύρωσης 30 χιλ. εξασφαλίζει γρήγορη εγκατάσταση. Το termofix 6H-NT είναι κατάλληλο για περαστή τοποθέτηση πρόσωπο με δραπανοκατσάβιδο χωρίς προ-διάτρηση. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί φρεζαριστά με το εργαλείο τοποθέτησης fischer TSS. Η τρύπα του δίσκου σφραγίζεται με τάπα.
Προεγκατεστημένη στερέωση με την πιστοποιημένη βίδα fischer Power-Fast. Αυτό εγγυάται την ασφαλή συγκράτηση στο υπόστρωμα.
Το ελάχιστο βάθος βιδώματος 30 χιλιοστά εγγυάται γρήγορη συναρμολόγηση.
Δεν χρειάζεται να προ-τρυπήσετε.
Βύσματα περιλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία.
Οι δίσκοι στερέωσης μπορούν να συνδυαστούν με τους μεγάλους μονωτικούς δίσκους DT 90, DT 110 και DT 140 όταν χρησιμοποιούνται πολύ μαλακά μονωτικά υλικά.
Η συναρμολόγηση με τη χρήση του εργαλείου συναρμολόγησης TTS είναι δυνατή σε μαλακά υλικά όπως πλάκες πολυστερίνης PS 15 ή PS 20.
Για πάχη μόνωσης έως 280 χιλιοστά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
120mm
Είδος
Αγκύριο θερμοπρόσοψης

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.