1635-1

ΧΗΜΙΚΟ ΑΓΚΥΡΙΟ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΑ FISCHER FIS V ZERO 300 T (558953)

08-15-061
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
17,50 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το χημικό αγκύριο fischer FIS V Zero, βασισμένο σε καινοτόμο και ειδική συνταγή, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια για τον άνθρωπο και τη φύση. Ικανοποιεί τις υψηλότερες προγραφές επαγγελματικής ασφάλειας και δεν έχει καμία σήμανση επικίνδυνων ουσιών, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό CLP για την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία των ουσιών και των μειγμάτων. Είναι πιστοποιημένο με ETA (Ευρωπαϊκή Τεχνική Έγκριση) για αγκυρώσεις σε ρηγματωμένο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα, τούβλου και για στερεώσεις αναμονών οπλισμού (μπετόβεργων). Επίσης, είναι πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε πλημμυρισμένες τρύπες, καθώς και για εφαρμογές σε θερμοκρασίες δομικού υλικού από -10 έως 40°C, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Το κονίαμα γενικής χρήσης FIS V Zero δεν περιέχει υπεροξείδιο του διβενζοϋλίου, το οποίο χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο για το περιβάλλον, ευαισθητοποιητικό και ερεθιστικό για τα μάτια, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες την ασφαλή εφαρμογή του.
Λόγω της νέας σύνθεσης και των καινοτόμων συστατικών του, το φυσίγγιο μπορεί να απορριφθεί στους συνήθεις κάδους απορριμμάτων και έτσι αποφεύγονται τα έξοδα απόρριψης ως επικίνδυνο απόβλητο.
Λόγω των μη επισημασμένων επικίνδυνων συστατικών, το FIS V Zero επιτρέπει τη φιλική προς το χρήστη και ασφαλή εφαρμογή.
Το χημικό αγκύριο είναι πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε σκυρόδεμα και τούβλο, για αναμονές οπλισμού (μπετόβεργες) και για πλημμυρισμένες τρύπες.
Το χημικό αγκύριο γενικής χρήσης FIS V Zero παρέχει ασφαλείς αγκυρώσεις κατασκευές σε όλα τα δομικά υλικά με φιλική προς το περιβάλλον εφαρμογή και διακίνηση.
Με δυνατότητα εφαρμογής σε θερμοκρασίες δομικού υλικού από -10 έως 40°C μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Περιλαμβάνονται 2 αναμίκτες με κάθε φύσιγγα.

Πιστοποιημένο χημικό αγκύριο, χωρίς σήμανση για επικίνδυνες ουσίες, για ασφαλή τοποθέτηση.
Πιστοποιημένο κονίαμα γενικής χρήσης για αγκυρώσεις σε ρηγματωμένο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα, τούβλοκαι για στερεώσεις αναμονών οπλισμού (μπετόβεργων).
Πατενταρισμένη σύσταση για μέγιστη προστασία του χρήστη.
Δυνατότητα οικονομικής και φιλικής προς το περιβάλλον απόρριψης σε κάδους ανακύκλωσης.
Δυνατότητα εφαρμογής όλες τις εποχές του χρόνου.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.