Αλλαγή

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος, έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94 , να το πράξει μέσα σε διάστημα 14 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση το προϊόν να μην είναι χρησιμοποιημένο, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία η οποία είναι άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη πώλησής του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, είναι συνετό να ελέγχουν τα προϊόντα κατά την άφιξή τους και παράδοσή τους σε αυτούς, για τυχόν εμφανή ελαττώματα των ίδιων των προϊόντων ή της συσκευασίας τους. Για οποιαδήποτε αλλαγή η επιστροφή τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. *Στην περίπτωση που η αλλαγή γίνεται λόγω ελαττώματος η λανθασμένης αποστολής προϊόντος , το κόστος αλλαγής και μεταφορικών το επωμίζεται η επιχείρηση.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά μας δηλώνετε το αίτημα σας στο sales@oikoenergeiatools.gr γράφοντας τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που έχετε και τον νέο κωδικό/νούμερο που θέλετε. Επίσης μπορείτε να μας το δηλώσετε και τηλεφωνικά στο 2391053683 από Δευτέρα έως Παρασκευή  κατά το χρονικό διάστημα 09:00-18:00.

Εν συνεχεία αποστέλλετε το προϊόν στην διεύθυνση Εθνικής Aντίστασης 11 Κουφαλια με ΤΚ 57100. Η αποστολή γίνεται με χρέωση αποστολέα.

Από τη στιγμή που θα αποστείλετε το προϊόν, το oikenergeiatools.gr το παραλαμβάνει εντός 1-3 ημερών ανάλογα με τη μεταφορική που επιλέξατε (σε περίπτωση που θα είναι διαφορετική τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς). Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε την κατάσταση του, σας στέλνουμε εκ νέου αυτό που επιθυμείτε με νέο κωδικό αποστολής.

*Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά της τιμής στην αλλαγή, γίνεται το εξής:

α) αν το νέο προϊόν είναι ακριβότερο, επιβαρύνεστε το επιπλέον ποσό, μαζί με το κόστος της αλλαγής, ή με τη μέθοδο της αντικαταβολής, ή με κατάθεση στους λογαριασμούς της επιχείρησης μας. Για τους δυνατούς τρόπους πληρωμής δείτε την σχετικά καρτέλα στην ιστοσελίδα μας

β) αν το νέο προϊόν είναι φθηνότερο, σας επιστρέφουμε τη διαφορά σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε, (συμψηφίζοντας πάντα και το κόστος της αλλαγής).


Επιστροφή

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει πίσω το προϊόν του, έχει το δικαίωμα να το πράξει, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, σε διάστημα 14 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι χρησιμοποιημένο και βρίσκεται στην αρχική κατάσταση όπως το παρέλαβε.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά μας δηλώνετε το αίτημα σας στο sales@oikoenergiatools.gr γράφοντας τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε. Επίσης μπορείτε να μας το δηλώσετε και τηλεφωνικά στο 2391053683 από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά το χρονικό διάστημα 09:00-18:00.

Εν συνεχεία αποστέλλετε το προϊόν στην διεύθυνση Εθνικής Aντίστασης 11 Κουφαλια με Τκ 57100. Η αποστολή γίνεται με μεταφορική της επιλογής σας, με δική σας χρέωση. * Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω ελαττώματος η λανθασμένης αποστολής προϊόντος, το κόστος αλλαγής και μεταφορικών το επωμίζεται η επιχείρηση.

Από τη στιγμή που θα αποστείλετε το προϊόν, το oikoenergeiatools.gr το παραλαμβάνει εντός 1-3 ημερών ανάλογα με τη μεταφορική που επιλέξατε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε την κατάσταση του, σε διάστημα 14 ημερών, σας καταθέτουμε σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε, την αξία του προϊόντος.


Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που ο πελάτης μετανιώσει για την παραγγελία του και θέλει να την ακυρώσει, έχει το δικαίωμα να το κάνει, είτε τηλεφωνικά στο 2391053683 είτε με μήνυμα στο sales@oikoenergeiatools.gr, με προϋπόθεση να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Εάν δεν προλάβει υπόκειται στη διαδικασία «Επιστροφής προϊόντων», όπως αυτή αναλυτικά αναπτύσσεται παραπάνω.

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω του ιστότοπου. Αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν περιορισμένες ποσότητες και υπόκεινται σε επιστροφή ή ανταλλαγή μόνο σύμφωνα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

This website stores cookies on your computer. These cookies are used to improve your website experience and provide more personalized services to you, both on this website and through other media.