Το τεχνικό μας πολυκατάστημα «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» είναι μια  επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 2005 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης κι έχει ως κύριο στόχο την προμήθεια εργαλείων-δομικών υλικών στον κατασκευαστικό κλάδο αλλά και στους ερασιτέχνες.

Βασικό μας μέλημα είναι η διάθεση των προιόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας

Το όνομα «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ» προήλθε από την δραστηριοποίηση της εταιρίας στο ενεργειακό τομέα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών ενέργειας με κύρια επικέντρωση στα φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλιοθερμία και γεωθερμία, το φυσικό αέριο και η αιολική ενέργεια.

Η πολυετής της εμπειρία και η ουσιαστική γνώση ως προς την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών έφεραν την ανάγκη δημιουργίας ενός τεχνικού πολυκαστήματος και μερικά χρόνια αργότερα την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με όνομα “OIKOENERGEIATOOLS

Ο επαγγελματισμός - η αξιοπιστία και η συνέπεια είναι αναπόσπαστα στοιχεία της εταιρική μας ταυτότητας.

Περιηγηθείτε στον ιστοχώρο μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία .

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

This website stores cookies on your computer. These cookies are used to improve your website experience and provide more personalized services to you, both on this website and through other media.