1659-1
1659-2
1659-1
1659-2

ΕΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟ ΑΓΚΥΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ FISCHER FWA 20X160 10ΤΜΧ (45800)

09-04-846
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
23,00 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το αγκύριο FWA είναι μια οικονομική λύση για όλες τις εφαρμογές όπου δεν απαιτείται πιστοποιητικό. Κατασκευάζεται από ηλεκτρογαλβανισμένο και θερμογαλβανισμένο χάλυβα. Η αγκύρωση του κοχλία μπορεί να γίνει με δύο βάθη αγκύρωσης. Το τυπικό βάθος αγκύρωσης εγγυάται μεγάλη ικανότητα φορτίων. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται λιγότερα σημεία στερέωσης και μικρότερες πλάκες αγκύρωσης. Το μειωμένο βάθος αγκύρωσης μειώνει το βάθος τρυπήματος. Έτσι εξοικονομείται χρόνος κατά την τοποθέτηση και αυξάνεται η ευελιξία.
Το ονομαστικό βάθος αγκύρωσης επιτυγχάνει υψηλές δυνατότητες φορτίων. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται λιγότερα σημεία στερέωσης και μικρότερες πλάκες αγκύρωσης.
Το μειωμένο βάθος αγκύρωσης μειώνει το βάθος τρυπήματος. Έτσι ελαχιστοποιείται ο χρόνος που απαιτείται για την τοποθέτηση και αυξάνεται η ευελιξία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
20X160
Είδος
Εκτονούμενο αγκύριο

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.