1634-1

ΧΗΜΙΚΟ ΒΥΣΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΑ FISCHER FIS VS 300 T ΑΡΓΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ (44102)

08-15-060
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
13,00 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το χημικό αγκύριο βαρέως τύπου FIS V Plus είναι γενικής χρήσης με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Είναι πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε ρηγματωμένο και μη-ρηγματωμένο σκυρόδεμα και τοιχοποιία (τούβλο), καθώς και για αναμονές οπλισμού (μπετόβεργες). Το χημικό αγκύριο αργής σκλήρυνσης FIS VS προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο εφαρμογής σε υψηλότερες θερμοκρασίες δομικού υλικού ή μεγαλύτερα βάθη τρυπών. Το χημικό αγκύριο ταχείας σκλήρυνσης FIS VW επιτρέπει γρήγορη εργασία σε χαμηλές θερμοκρασίες δομικού υλικού.
Το χημικό αγκύριο γενικής χρήσης FIS V είναι πιστοποιημένο για αγκυρώσεις σε ρηγματωμένο, μη-ρηγματωμένο σκυρόδεμα,τοιχοποιία (τούβλο) και για αναμονές οπλισμού (μπετόβεργες).
Το χημικό αγκύριο αργής σκλήρυνσης FIS VS έχει μεγαλύτερο χρόνο σκλήρυνσης, αποτρέποντας έτσι την πρόωρη σκλήρυνση του κονιάματος σε υψηλότερες θερμοκρασίες δομικού υλικού, και είναι ιδανικό για μεγάλα βάθη τρυπών.
Η ευρεία γκάμα παρελκομένων του χημικού βύσματος FIS V αυξάνει την ευελιξία του συστήματος, δίνοντας λύσεις σε πληθώρα εφαρμογών.
Περιλαμβάνονται 2 αναμίκτες με κάθε φύσιγγα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.