1633-1

ΧΗΜΙΚΟ ΒΥΣΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΑ FISCHER FIS P PLUS 300 T (537551)

08-15-059
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
8,90 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Τέντες
Σκέπαστρα
Πυροσβεστικές φωλιές
Στέγαστρα
Κλιμακοστάσια διαφυγής
Βιομηχανικες πόρτες
Γκαραζόπορτες
Κουπαστές
Το χημικό αγκύριο fischer FIS P Plus είναι υβριδικό κονίαμα πολυεστέρα με πιστοποίηση για στερέωση σε τούβλο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα και μεγάλη ποικιλία τούβλων. Είναι κατάλληλο για στερέωση μεταλλικών κλιμακοστασίων διαφυγής από πυρκαγιά, χειρολισθήρες ή στέγαστρα. Το FIS P Plus τοποθετείται με πιστοποιημένους κοχλίες αγκύρωσης FIS A, χιτώνια εσωτερικού σπειρώματος FIS E μαζί με τα δικτυωτά χιτώνια fischer σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι μερικώς χρησιμοποιημένες φύσιγγες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν προσαρμόζοντας νέο ακροφύσιο ανάμιξης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
Με το FIS P Plus, οι αγκυρώσεις σε τούβλο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα έχουν πιστοποίηση και είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο.
Το FIS P Plus 300 T εφαρμόζεται με κοινό πιστόλι έκχυσης σιλικόνης. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός. Ως εκ τούτου, το κόστος μπορεί να μειωθεί.
Περιλαμβάνονται 2 αναμίκτες με κάθε φύσιγγα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.