2242-1

FAN COIL PHNIX PFP-040 ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΥΑΛΙΝΟ ΛΕΥΚΟ 90ΕΚ

PHNIX
02-22-012
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
525,00 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Η εξαιρετική τους κατασκευή το μοντέρνο design και ο λεπτός τους σχεδιασμός (μόλις 13 εκατοστά πάχος) δίνουν την δυνατότητα αυτά τα σώματα να τοποθετηθούν σε κάθε σημείο ή χώρο χωρίς να αλλοιώνουν την αισθητική του.
Η λειτουργία των ανεμιστήρων ροής με την νέα τεχνολογία κατεύθυνσης αέρα, κάνουν το Fan coil νερού της PHNIX εξαιρετικά αθόρυβο(25dB) δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθεί ακόμα και σε ένα υπνοδωμάτιο.
Η ικανότητα απαγωγής θερμότητας του Fan coil της PHNIX είναι διπλάσια σε σχέση με τα κοινά σώματα. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε ως και 30% περισσότερη ενέργεια καθώς και περισσότερο χώρο αφού η απόδοση ενός Fan coil της PHNIX ισοδυναμεί με τρία κοινά σώματα πάνελ.
Επίσης τα Fan Coil νερού Phnix δίνουν την δυνατότητα να θερμάνουμε ή να ψύξουμε ένα χώρο εφόσον υπάρχει αντίστοιχη μονάδα παραγωγής ενέργειας (ψύκτης, αντλία θερμότητας).
Με το έξυπνο κοντρόλ της PHNIX o χειρισμός για την λειτουργία του Fan Coil νερού είναι ιδιαίτερα εύκολος και μπορούμε να ζητήσουμε θέρμανση ψύξη, αφύγρανση, πρόγραμμα ύπνου, επιθυμητή θερμοκρασία χώρου, αυτόματη λειτουργία με μια σειρά πολλών παραμέτρων.
Το στοιχείο του Fan Coi νερού Phnix είναι κατασκευασμένο από χάλκινες σωληνώσεις και εναλλάκτη αλουμινίου εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα που βρίσκονται στην μονάδα, φιλτράρουν τον αέρα του χώρου προσφέροντας υγιεινό περιβάλλον.
Τα Fan Coil νερού της Phnix μπορείτε να τα βρείτε σε 5 διαστάσεις και μπορούν να τοποθετηθούν σε δάπεδο ή στον τοίχο.
Παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Μοντέλο: PFP-040 CB*/CW* ( Μαύρο/Λευκό)*
Διαστάεις: Μήκος 900mm x Πλάτος 130mm x Ύψος 615mm
Απόδοση:
θερμοκρασία νερου εισόδου/εξόδου: 50οC/45οC: 2150ΚCAL/H
θερμοκρασία νερου εισόδου/εξόδου: 70οC/60οC: 3400ΚCAL/H
θερμοκρασία νερου εισόδου/εξόδου στην ψύξη: 7oC/12oC: 6460Btu/h

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
90εκ
Είδος
Fancoil Δαπέδου Glass

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.