1605-1
1605-2
1605-3
1605-4
1605-1
1605-2
1605-3
1605-4

ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥ

09-10-009-78
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
119,00 €
με ΦΠΑ
Υ Χ Π Χ Β

Περιγραφή

Εσωτερικά το κάλυμμα είναι επενδεδυμένο με πιστοποιημένο πετροβάμβακα, υψηλής ποιότητας, της Ελληνικής εταιρίας Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την προστασία του λέβητα έναντι των καιρικών συνθηκών. Η άριστη ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο καθώς και ο σχεδιασμός του, εγγυώνται την βέλτιστη προστασία του λέβητα αλλά και την αντοχή στον χρόνο.

Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε κάθε λέβητα φυσικού αερίου και χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες η εφαρμογή στο λέβητα να είναι τέλεια. Το κάλυμμα έχει ειδική υποδοχή στο κάτω μέρος του, το οποίο χρησιμοποιείται για την κάλυψη των διαφόρων εξαρτημάτων σύνδεσης του λέβητα (βάνες, φίλτρα, εξαρτήματα κ.α.)

Προστατεύει τον λέβητα από : Βροχή, Παγωνιά, Χιόνι, Ήλιο, Σκόνη, Υγρασία

Έχει ειδικό άνοιγμα στο εμπρός του μέρος, ώστε να είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση στον πίνακα του λέβητα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί ολόκληρο το κάλυμμα. Παρόλα αυτά, η αφαίρεσή του είναι πολύ εύκολη, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μεταλλικά ερμάρια, ώστε να μην δυσκολεύει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης του λέβητα που απαιτεί πρόσβαση στο εσωτερικό της μονάδος.

Παρακαλώ βρείτε από τις φωτογραφίες το μοντέλο του λέβητας και επιλέξτε το απο την πολλαπλή επιλογή παραπάνω

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είδος
Κάλυμμα μονάδων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Περισσότερα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.